Kantarellsökkurs 22–23 augusti 2020

1 990 kr

Dag: Lördag–söndag 22–23 augusti 2020
Tid: 9.30 – 13.00 (båda dagarna)
Plats: Utomhus i Huddinge
Pris: 1 990 kronor

Kursen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på väntelistan.

Förena nytta med nöje – lär din hund att söka kantareller!

Det här är en kurs för dig som vill kunna plocka kantareller – med hjälp av din hund. Kantarellsök ger hunden möjlighet att använda sitt luktsinne. Den får aktivering – och du kan se fram emot härliga kantarellrätter. Dessutom har ni kul när ni samarbetar i skogen!

Under de två dagarna kommer vi att jobba både med plockade kantareller och med vilda kantareller i skogen (om det finns tillgång). Dag ett lär vi hundarna att kantarelldoft betyder belöning. Dag två övergår vi till att utveckla deras kunskaper i naturliga situationer. Vi jobbar även med doftdiskriminering för att lära hundarna att bara gå på kantarelldoft.

Kursen är en utomhuskurs med fokus på praktiska övningar. Träningen är belöningsbaserad. Efter kursen har du grunderna för att träna vidare på egen hand.

För vem?
Kursen passar alla hundar över åtta månader. Inga förkunskaper krävs. Max 8 deltagare! Familjemedlemmar är välkomna att följa med.

Praktiskt
Kursen äger rum utomhus i Huddinge. Vi möts vid Källbrinks IP. Närmare vägbeskrivning i PM:et som erhålls vid bokning.

Bokning, betalning och kurs-pm
Kursen kan bokas tidigast 12 veckor före kursstart. Betalning sker via Klarna Checkout. När din betalning gått igenom kommer du att kunna ladda ner/printa ditt kurs-pm direkt från skärmen. Våra fullständiga köpvillkor hittar du här.

Uppgifter om din hund
Ange din hunds ras, kön och ålder under ”Ordernoteringar” längst ner på sidan när du checkar ut i kassan.

OBS! Tryck ej på Tillbakaknappen i din webbläsare när du checkar ut i kassan. Risk för dubbelbokning!

Tillbaka

Slut i lager

Kategori: