Koppelträningskurs 8 maj 2021

1 750 kr

Dag: Lördag 8 maj 2021
Tid: 9.30 – 15.00
Plats: Älta Hundhall, Grustagsvägen 6, 138 40 Älta
Pris: 1 750 kronor

OBS! Kursen är fullbelagd, men du kan sätta upp dig på väntelistan.

Släpar hunden runt dig på promenaden? Kastar den sig ut mot spännande saker? Den här kursen är för dig som vill ha en hund som är följsam i koppel, så att promenaderna blir trevliga stunder och ni slipper konflikterna.

Vi går igenom orsakerna till varför en hund drar i kopplet och gör övningar som stärker följsamheten. Du får bland annat lära dig hur du lär hunden att gå i slakt koppel och att inte slänga sig ut mot sådant som den vill fram till.

Kursen är en endagskurs där vi varvar teori med praktiska övningar inom- och utomhus. Träningen är belöningsbaserad och utgår bland annat från succéboken Kontaktkontraktet av Eva Bodfäldt. Boken ingår inte i kursavgiften men du kan köpa den på kursen.

För vem?
Kursen passar alla hundar oavsett ålder. Inga förkunskaper krävs. Läs gärna boken Kontaktkontraktet före kursstart.

Praktiskt
Kursen äger rum inomhus i Älta Hundhall. Hallen är stor och tillåter att man håller avstånd ifrån varandra. Max 9 deltagare!

Familjemedlemmar
På grund av covid-19 får för närvarande endast en familjemedlem följa med på våra kurser. Max två personer per hund! Reglerna kan ändras om myndigheterna fattar nya beslut om restriktioner.

Bokning, betalning och kurs-pm
Kursen kan bokas tidigast 12 veckor före kursstart. Betalning sker via Klarna Checkout. När din betalning gått igenom kommer du att kunna ladda ner/printa ditt kurs-pm direkt från skärmen. Våra fullständiga köpvillkor hittar du här.

Uppgifter om din hund
Ange din hunds ras, kön och ålder under ”Ordernoteringar” längst ner på sidan när du checkar ut i kassan.

OBS! Tryck ej på Tillbakaknappen i din webbläsare när du checkar ut i kassan. Risk för dubbelbokning!

Tillbaka

Slut i lager

Kategori: