Valpkurs 25–26 januari 2020

3 150 kr

Dag: Lördag–söndag 25–26 januari 2020
Tid: 9.30 – 15.00 (båda dagarna)
Plats: Vegagatan 6, 172 34 Sundbyberg (Hundpoolen)
Pris: 3 150 kronor

OBS! Kursen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på väntelistan så kontaktar vi dig om det blir en plats ledig!

Har du blivit med valp? På den här kursen lär du dig hur du bygger en bra relation med valpen och får en hund som lyder med glädje – oavsett vad du har för mål med din träning.

Vi går igenom de två viktigaste nycklarna för att få en hund som fungerar väl i vardagen: följsamhet och passivitet. Du lär dig hur du får hunden att vilja vara tillsammans med dig och att koppla av när det behövs, liksom hur du på enkla sätt kan förebygga framtida konflikter. Vi tar också upp hur du genom att använda olika typer av belöningar övar upp hundens lyhördhet och samarbetsvilja och därmed lägger grunden för vidare träning.

Kursen är en helgkurs där vi varvar teori med praktiska övningar. Träningen är belöningsbaserad och utgår ifrån succéboken Kontaktkontraktet av Eva Bodfäldt. Boken ingår inte i kursavgiften men du kan köpa den på kursen.

För vem?
Kursen passar alla valpar upp till sex månader. Inga förkunskaper krävs. Läs gärna Kontaktkontraktet före kursstart. Familjemedlemmar är välkomna att följa med!

Praktiskt
Kursen äger rum inomhus i centrala Sundbyberg. Max 6 deltagare!

Bokning, betalning och kurs-pm
Kursen kan bokas tidigast 12 veckor före kursstart. Betalning sker via Klarna Checkout. När din betalning gått igenom kommer du att kunna ladda ner/printa ditt kurs-pm direkt från skärmen. Våra fullständiga köpvillkor hittar du här.

OBS! Ange din hunds ras, kön och ålder under Ordernoteringar längst ner på sidan när du checkar ut i kassan.

Tillbaka

Slut i lager

Kategori: