Exempel på privat träning

Miljöträning med SOLi

Ulf och SOLi

”Jag kontaktade Carina då min dröm är att själv kunna utbilda min hund till assistanshund. Jag hade hört talas om henne och blev direkt övertygad om att vi skulle ha mycket kul ihop. Min då fyra månader gamla blandras valp SOLi hoppade vid första mötet runt Carina och förstod direkt vad som gällde. Nästa gång vi kom tillbaka hoppade SOLi upp och pussade Carina. Då fattade jag vem jag jobbade med. SOLi s miljöträning skulle vara klar innan hon fyllde sex månader. Det var ett styvt och spännande jobb. Tillsammans med Carina satte vi upp en lista på alla upptänkliga miljöer SOLi borde trivas i. Sen var det bara att jobba häcken av sig på ett spännande sätt. Träningen är fokuserad och hunden älskar glädjen i alla moment.”

Ulf Rollof, Stockholm, med SOLi (blandras)

Från valpträning till SM-final i freestyle

Åsa, Nemi och Jacques

”Jag har haft hjälp av Carina under många år, allt från valpkurser till freestyleträning på hög nivå och lösning av specifika problem. Från första gången har jag imponerats av Carinas kunskap och erfarenhet. Det är alltid roligt och matnyttigt att träna med henne! Carina ser till både hundens och människans behov, metoderna är aldrig hårda eller tvingande och ett stort och välgörande skratt är aldrig långt borta. Jag är mycket nöjd med resultaten både av kurser och personlig träning. Bland annat har jag tävlat framgångsrikt i freestyle med mina hundar Zelda och Nemi (Zelda tog sig till SM-final två gånger). Carina ser det där lilla som kan behöva ändras för att lösa ett problem och hittar kreativa lösningar på det mesta.”

Åsa Nilsonne, Stockholm, med Nemi och Jacques (bilden) samt Zelda (samtliga chinese chrested dog)

Vardagslydnad med Rolex

Amelie och Rolex

”Jag har tränat privat för Carina i snart två år. Vi började med vardagslydnad när min dobermann Rolex var fem månader gammal och har sedan gått vidare med störningsträning, apportering, hundmöten med mera. Träningen med Carina är mycket lärorik, rolig och varierande, och jag upplever resultatet som över förväntan bra, både på kort och på lång sikt. Sen är det viktiga förstås att man som ägare hela tiden fortsätter att jobba med sin hund.”

Amelie Wejle, Stockholm, med Rolex (dobermann)

Tillbaka