Integritetspolicy


Vilka vi är

Den här webbplatsen bedrivs av Hundpsykolog Carina Persson/Firma Hundklok. Vår webbadress är www.hundpsykologcarinapersson.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Genom att anmäla dig till en kurs accepterar du att vi lägger in dig i vårt kundregister. Vi lagrar uppgifter om våra kunders namn, adress, telefonnummer, e-postadress, deltagande hundar, köpta kurser samt sammanlagt köpebelopp. Uppgifterna används av Hundpsykolog Carina Persson/Firma Hundklok för att kunna leverera beställda tjänster, som underlag för att analysera och utveckla vår verksamhet samt för egen marknadsföring, till exempel reklamutskick via e-post. Uppgifterna sparas hos oss i tre år efter din senaste kundkontakt med oss. Vi säljer inte uppgifterna vidare till tredje part.
Uppgifter om personnummer, kreditkorts- eller bankkontonummer lagras ej av Hundpsykolog Carina Persson/Firma Hundklok.
Du kan alltid kontakta oss för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Sidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsrelaterade ändamål.

Du kan alltid kontakta oss för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Hur vi skyddar din information

Uppgifterna säljs inte vidare till tredje part.