Skräddarsydda utbildningar för grupper

Vill ni i klubben anordna en skräddarsydd kurs eller ett föredrag för era medlemmar? Ska era instruktörer gå en vidareutbildning? Är du uppfödare och planerar en valpköparträff, eller är ni en träningsgrupp som vill träna tillsammans med en tränare?

Jag håller regelbundet kurser, träningsdagar, clinics, medlemsträffar och föredrag för klubbar, uppfödare och fristående grupper, även för ungdomar. Det kan handla om hundmöten, skotträdsla, vardagslydnad, inkallning, skvallerträning, valpkurser, hundsporterna freestyle och heelwork eller om något helt annat. Idéerna kan komma från er själva, eller så diskuterar vi oss fram ett bra koncept. Era behov och önskemål styr!

När ni anlitar mig för en skräddarsydd kurs eller ett föredrag planerar vi innehåll och upplägg tillsammans, men det är ni som sköter de praktiska arrangemangen, som lokalbokning, information till deltagarna och eventuell förtäring, och det är även ni som tar emot anmälningar och betalning. Sedan kommer jag till er eller till den lokal/plats ni valt och leder arrangemanget vi kommit överens om. Jag utgår ifrån Stockholm men kan resa inom Sveriges gränser*.

Här kan du läsa om några av de skräddarsydda uppdrag jag haft under senare år.

Mer information och bokning:
För att få veta mer eller boka en skräddarsydd kurs eller ett föredrag, kontakta mig på telefon 073-612 67 66 eller per mail så kan vi tillsammans diskutera hur vi går vidare. Pris enligt offert.

*Kostnader för resor tillkommer.

Tillbaka