Kursutvärderingar

”Carina är fantastisk på att ge de verktyg man behöver för att träna sin hund. Små detaljer som ger stor effekt i inlärningen. Jag önskar att alla hundar och förare fick en lärare som Carina. Hon gör verkligen allt för att hund och  förare skall lyckas. En fantastisk kurs!”
Anne Bergstock, Älta, med labrador Lilo (Inkallningskurs)

”En fullspäckad kurs med massor av bra och mycket användbara tips och idéer som är enkla att träna i vardagen vilket gör livet som hundägare lättare och roligare.
Anna Hjälmö, Saltsjö-Boo, med jack russel terrier Tottie (Slyngelkurs)

”Valpkursen har givit oss mycket bra verktyg för att bygga en relation med valpen som vilar på förtroende, trygghet och vänskap. Att få en bas av strategier som man kan använda och också backa tillbaka till är en trygghet. Med min äldre hund gick jag på en ”vanlig” valpkurs där man tränar sitt- och ligg med mera, men utan så mycket mer tankar utöver det. Din valpkurs gav så mycket mer! Du lär se mer av mig och Samson framöver. Tack för en givande helg!”
Annie Gardelin, Färentuna, med dalmatiner Samson (Valpkurs)

”Vi har haft inspirerande dagar, blivit kreativare och det är roligare nu att ha hund. Många konkreta övningar som är lätta att ta med sig i vardagen!”
Johan, Kristina och Liv Olsson, Stockholm, med labradoodle Doris (Slyngelkurs)

”Du är en glad, tydlig och positiv person som får en att känna att allt är möjligt. Du ser alla, både hussar, mattar och hundar. På något sätt så får du alla att samarbeta och prata med varandra. Rekommenderas!”
Charlotta Tillberg, Älta, med bostonterrier Gangster (Slyngelkurs)

Tillbaka