Do as I do-kurs 18 maj 2024

1 800 kr

Se FILM på Do as I do HÄR!

Dag: Lördag 18 maj 2024
Tid: 9.30–15.00
Plats: Älta Hundhall, Grustagsvägen 6, 138 40 Älta
Pris: 1 800 kronor

Do as I do är en helt ny kurs där du lär hunden att härma dig. Ett fascinerande sätt att lära den saker den aldrig gjort förut!

Do as I do – gör som jag – är en inlärningsmetod som går ut på att lära hunden att härma dig. Du visar ett beteende och hunden gör samma sak – trots att den aldrig utfört beteendet förut.

Filmen ovan nedan visar hur det kan gå till. Hundägaren går fram till muggen och stöter till den. Därefter gör hunden samma sak – för att den sett sin matte göra detta. Utan att kunna beteendet sedan tidigare! Magi? Inte när hunden väl lärt sig principen: att iaktta dig och göra samma sak.

För att lära hunden att härma måste den redan kunna minst tre beteenden på signal, till exempel att snurra runt, plocka upp något från golvet, hoppa över ett hinder eller något annat.

I nästa steg lär du hunden att det DU gör är signalen. Så småningom kommer den att generalisera principen och då kan ni börja lära in nya roliga moment. Ett spännande sätt att träna och samtidigt stärka samarbetet!

För vem?
Den här kursen förutsätter förkunskaper (minst tre beteenden på signal). Läs mer ovan!

Praktiskt
Kursen äger rum inomhus i Älta Hundhall. Hallen är stor och tillåter att man håller avstånd ifrån varandra. Max 9 deltagare!

Familjemedlemmar
Familjemedlemmar är välkomna att titta på.

Bokning och betalning
Kursen kan bokas tidigast 12 veckor före kursstart. Betalning sker via Klarna Checkout. Våra fullständiga köpvillkor hittar du här.

Köpbekräftelse och kurs-PM
När din betalning gått igenom kommer du att få ett mail som bekräftar din kursplats samt ditt kurs-PM.

Uppgifter om din hund
Ange din hunds ras, kön och ålder under ”Ordernoteringar” längst ner på sidan när du checkar ut i kassan.

OBS! Tryck ej på Tillbakaknappen i din webbläsare när du checkar ut i kassan. Risk för dubbelbokning!

Tillbaka

 

6 i lager

Kategori: