Publicerad den

Valpkurser

Dag: Lördag–söndag
Tid: 9.30 – 15.30 (båda dagarna)
PlatsVegagatan 6, 172 34 Sundbyberg (Hundpoolen)
Pris: 3 150 kronor

Har du blivit med valp? På den här tvådagarskursen lär du dig hur du bygger en bra relation med valpen och får en hund som lyder med glädje – oavsett vad du har för mål med din träning.

Vi går igenom de två viktigaste nycklarna för att få en hund som fungerar väl i vardagen: följsamhet och passivitet. Du lär dig hur du får hunden att vilja vara tillsammans med dig och att koppla av när det behövs, liksom hur du på enkla sätt kan förebygga framtida konflikter. Vi tar också upp hur du genom att använda olika typer av belöningar övar upp hundens lyhördhet och samarbetsvilja och därmed lägger grunden för vidare träning.

Kursen är en tvådagarskurs där vi varvar teori med praktiska övningar. Träningen är belöningsbaserad och utgår ifrån succéboken Kontaktkontraktet av Eva Bodfäldt. Boken ingår inte i kursavgiften men du kan köpa den på kursen.

För vem?
Kursen passar alla valpar upp till sex månader. Inga förkunskaper krävs. Läs gärna Kontaktkontraktet före kursstart. Familjemedlemmar är välkomna att följa med!

Praktiskt
Kursen äger rum inomhus i centrala Sundbyberg. Max 6 deltagare.